16 оригинални идеи за предложение за брак

Време е да зададете решаващия въпрос за брак на любимата. Предлагаме Ви няколко идеи за предложението за брак, така че да се превърне в нещо, което Вашата бъдеща съпруга винаги ще помни.

Прочетете още:

Имайте предвид, че като планирате вашия подход – това ще бъде един от най-значимите моменти в живота и на двама ви, така че направете предложението по начин, който тя ще запомни и цени. Най-запомнящото се предложение рядко означава най-висока цена за него. Повечето мъже развалят предложението като хвърлят прекалено много пари в него и не достатъчно мисли и планиране.

Предложения за брак

Предложение № 1 - Предложение от рицар

Уредете си среща с нея в някой красив парк, където се предлага езда с коне. Наемете рицарски доспехи от маскарадните магазини или от театър и го облечете. Наемете един от конете, качете се на него и с помощта на придружител, предназначен за конете, я посрещнете на уречената среща и й предложете тя да бъде Вашата принцеса. За да сте сигурен, че ще улучите подходящия момент, в който тя пристига, можете да помолите свой приятел да се скрие наблизо и когато види, че тя приближава да Ви даде сигнал.

Предложение № 2 – Предложение по време на вечеря

Сгответе нещо сам, наредете хубава романтична маса със свещи и както си му е реда (ако не сте талантлив в кухнята може да поръчате кетъринг, за да ви помогне) за романтична, приятна и спокойна вечеря вкъщи. Сервирайте чаша шампанско с диамантен пръстен на дъното или завързан на столчето на чашата.

Предложение № 3 - Годежен пръстен и портрет

Поръчайте неин портрет на художник, като добавите в картината кутия с диамант в ръцете й, преди да сте й го поднесли. Когато й подарите портрета, подгответе пръстена, за да й предложите, когато тя забележи кутийката в картината й ви попита за него.

Предложение № 4 – С магьосник

Наемете магьосник, който да забавлява само вас двамата. Накарайте магьосникът да направи кутийката, в която е пръстенът, да се появи мистериозно, като изненада за край на номера.

Предложение № 5 – Предложение за брак на френски

Научете наизуст кратко стихотворение на френски език и го рецитирайте във френския ресторант, в който ще й предложите. Бъдете сигурни, че знаете всяка дума какво означава, за да може да покажете вашите умения. Дайте й небрежно годежният пръстен, който е в красива кутийка.

Предложение № 6 – Коледно предложение

Декорирайте коледно дърво със светлини. Само на едно място поставете панделка със завързана на нея кадифена кутийка. Помолете я да празнувате коледните празници само вие двамата.

Предложение № 7 – Традиционно предложение за брак

За много традиционен подход, поискайте ръката й от нейния баща. Когато одобрението е дадено направете план за следващото семейно събиране и направете предложението към нея очи в очи с пръстен в ръка. Когато тя каже „ДА”, станете и обявете вашия годеж на всички.

Предложение № 8 – На спортно събитие

Заведете я на спортно събитие (ако и двамата харесвате спорта). Организирайте така, че вашето предложение да излезе на екрана, на който се обявяват резултатите по време на полувремето. „Ще се омъжиш ли за мен?” и й подайте пръстенът.

Предложение № 9 – Предложение с късметче

Заведете я на любимия й китайски ресторант. Уредете сервитьорът да й донесе бисквитка с късметче, на което да е написано „Ще се омъжиш ли за мен?” или „Ще получите годежен пръстен много скоро” и й поднесете пръстенът.

Предложение № 10 – Сладко предложение за брак

По време на вечерята, организирайте сервитьорът да постави кутията с пръстена в изискана опаковка за сладкиши, заедно с десерта и да й го поднесе. Кажете й, че тя е най-сладкото нещо, което познавате и не можете да й устоите повече.

Предложение № 11 – За любителка на шоколад

Поръчайте кутийката за годежния пръстен от шоколад. Поставете самия пръстен в центъра на голяма шоколадова бонбониера. Поднесете й бонбониерата вечерта, когато сте сами. Тя ще се чуди какво се крие в най-големият „бонбон” по средата. Вземете кутийката, отворете я пред нея и й направете предложението.

Предложение № 12 – Предложение с игра на думи

Поканете я да играете игри във вашия дом. Играйте на думички. С буквите напишете „Ще се омъжиш ли за мен”, когато тя е разсеяна и не ви вижда какво редите. Поднесете й веднага след това пръстенът.

Предложение № 13 – Предложение с уеб страница

Направете собствена уеб страница с нейното име и вашето предложение за брак, с картинка на пръстена, поставен в кадифена кутийка. Изпратете й уеб адреса или седнете двамата, за да търсите хубави сайтове, които предлагат почивка или ваканция за двама, посетете един или два други сайта, преди да отворите вашия уеб сайт с предложението.

Предложение № 14 – Предложение за брак в театъра

Купете билет за театър или кино, наемете място за реклама за вашето предложение. Когато влезете в театъра или киното и минете покрай предложението не забравяйте да й поднесете пръстена.

Предложение № 15 – Предложение сред природата

Заведете я на пикник на плажа или в гора сред дървета. На мястото, отредено за пикника, предварително напишете с камъни, цветя или миди „Омъжи се за мен”.

Предложение № 16 – Луксозно предложение за брак

Наемете лимузина за вечерта и я вземете от вкъщи или от работа. Заведете я на шикозен ресторант за романтична вечеря със свещи за двама, предложете й и й дайте пръстенът по пътя за вкъщи, когато сте в лимузината.

Прочетете още:

 

Тя & Той