Булка

Списание Булка предлага на читателите си полезна информация за организацията на сватбения ден. В сезонното списание можете да прочетете още за:

 • Мода
  Какво е актуално за сезона? На фокус са модните акценти за булката с най-новите предложения на известни български и чужди дизайнери с колекциите им. Дантелата е в триумф! Кои са 10-те най-скъпи рокли в света и техните притежателки. Пъстра палитра за сватбения ден с витрина от аксесоари. Фотосесиите на броя за бъдещите младоженки, а в сезона на баловете - цветни предложения за абитуриентки със сесията Color Night.
 • Козметика
  Предложения за дневен и вечерен сватбен грим. Тенденциите за сезона с най-новите колекции от най-добрите световни make up марки. Кои са топ ароматите?
 • Любов
  Коя е “Булка на годината” в конкурса на сп. БУЛКА?
 • Идеи
  Пролетната декорация и идеи за тема на сватбата. Как да направите програма на празника. Да смените ли фамилията или не? Как да се преборите с предсватбената треска и пролетната умора. В рубриката “Въпроси и отговори” вие питате всичко, което ви вълнува, а Наталия Нолте – сватбен консултант и автор на книгата “Сватбата – как да я организираме” ви дава нужния съвет.

Списанието можете да намерите в книжарниците.