Фотографи и видео оператори - Плевен

Прочетете нашият списък с фотографи и видеооператори в Плевен.

Студио КРЪСТЕВ И СИН - Плевен

Видео и фотозаснемане на сватбени и други тържества.

Плевен, тел.: 0898 37 19 83

E-mail: krastev_boris@abv.bg