DJ и озвучаване - София

Прочетете нашият списък с DJ и организация на музикални събития в София.

DJ Vale

Озвучаване на сватбени тържества с една от най-добрите апаратури, най-новите светлини ефекти и разбира се създаване на весела атмосфера. На ваше разположение ще бъде озвучител и водещ. Многообразни предложения за водене на сватба - изборът е Ваш!

София; тел. 087 910 11 50

E-mail: info@djvale.info
URL: http://www.djvale.info

Ем Ди Тийм ЕООД

Озвучаване, осветление, ди джей, сцени, мултимедии, видео- и фотозаснемане. Сватбени тържества, коктейли, рожденни дни, фирмени партита.

София; тел. 088 837 30 78 

E-mail: martin.dikov@gmail.com
URL: http://www.ozvuchavane.eu

Фолклорна формация НАШЕНЦИ

За сватбени тържества, ние предлагаме: Извеждане на булката от бащиния дом под звуците на гайда и тъпан (и/или други автентични български инструменти). Изпълнява се от професионални музиканти; Традиционно фолклорно посрещане и откриване на сватбеното тържество в ресторанта; Богата фолклорна програма по време на сватбени тържества, включваща изпълнения с автентични български инструменти, глас на народна изпълнителка и български народни танци.

София; тел. 087 821 51 20

E-mail: nashenci@gmail.com
URL: http://www.nashenci.org

DJ Party 

Озвучаване и водене на сватбени тържества, коктейли, фирмени партита.

София; тел. 088 463 34 20 

E-mail: info@djparty.bg 
URL: http://www.djparty.bg

RIX-SOUND

Качествено професионално озвучаване на вашия най-специален сватбен ден. Професионален DJ, богата фонотека, която може да задоволи и вкусовете на най-претециозните меломани, качествена апаратура, караоке парти за най-музикалните от вас.

София, ул. Ю. Гагарин 36; тел. 089 660 88 87

E-mail: djzz@abv.bg
URL: http://www.rix-sound.dir.bg

LIVE MUSIC agency

Live Music е агенция, която предлага консултантски и изпълнителски услуги за музикално-артистични програми. Live Music участва активно в създаването на едно събитие.Aгенцията е партньор на организации, работещи в областта на специалните събития.

София, Борово бл 228А ап 81; тел. 0878 346 414, 0888 246 414

E-mail: live.music@abv.bg
URL: http://www.livemusicagency.com