Хотели - София

Прочетете нашият списък с хотели в София.

Хотел Аякс - София

Класическата обстановка и приятните цветове създават уютна атмосфера и предразполагат клиентите ни към изживяването на кулинарни емоции. Ресторантът разполага със сто места и малък ВИП салон, което го прави изключително подходящ за бизнес срещи, презентации, сватби, банкети и др. Лятната градина към хотела е едно чудесно предложение за провеждането на вашият сватбен ритуал.

София, кв.Витоша, ул.Ангел Каралийчев 10. Тел.: 0898 775812

E-mail: kalin.genev@hotel-ajax.com
URL: http://www.hotel-ajax.com

Хотел ВЕГА - София

Основният ресторант на Хотел ВЕГА - Ресторант Стара София се отличава със своя елегантен декор и изключителна кухня. Предпочитано място за сватбени тържества и други празнични събития.

София, бул. Г.М Димитров 75. Тел.: 806 60 00

E-mail: sales@hotelvegasofia.bg
URL: http://www.hotelvegasofia.bg

Бутик хотел и ресторант КАЗА БОЯНА

Стил, качество, имидж, бутик ресторант “Каза Бояна” е идеалното място за провеждане на Вашето Сватбено тържество. Уникална обстановка в комбинация с високо качество на предлаганите храни и напитки и отлично обслужване ще са част от вашият незабравим празничен ден. Ресторант “Каза Бояна” разполага с луксозен салон със 85 места, а екипът на комплекса ще Ви асистира в подготовката и провеждането на Вашият VIP празник. Празничен декор, музикална програма, луксозна лимузина, ритуално посрещане с шампанско, фото- и видеозаснемане, отпечатване на менюта.

София, ул. Иваница Данчев 23. Тел.: 088 544 94 99

E-mail: casaboyana@abv.bg
URL: http://www.casaboyana.com

Holiday Inn Sofia *****

В Holiday Inn Sofia***** ние сме се специализирали в организацията на сватбени тържества. Предлагаме опитен организатор, който да ви помогне да планирате вашата сватба и да посрещне индивидуалните ви нужди. В HOLIDAY INN SOFIA вие ще се насладите на Вашата Сватба по Вашия Начин.

София, бул. Александър Малинов 111; тел.: 807 07 11

E-mail: info@holidayinnsofia.bg
URL: http://www.hisofiahotel.com