Сватбени агенции - Стара Загора

Прочетете нашия списък с магазини за аксесоари в Стара Загора.

Сватбена агенция АМИ СЕГА??? - Стара Загора

Ние сме готови да превърнем сватбеният Ви ден в неповторимо изживяване. Ще подготвим, ще организираме, ще реализираме, а авторските права ще бъдат Ваши. Ще уточним неговата идея и ще я облечем в цвят. Ще помогнем в избора на фото- и видеооператор, обреден дом, църковен храм и ресторант. Ще изработим детайлите, ще украсим и ще съдействаме в менажирането на Вашата сватба. Нека погъделичкаме у Вашите гости „любопитство, скрито зад умел финес”. Нека озвучим и водим тържеството с музика и ритуали, съобразени с Вашите емоции, желания и вкусове. Защото когато направим всичко това, всеки акцент, ще бъде подчинен на идеите Ви.

Стара Загора, бул. Христо Ботев 47; тел.: 042 63 87 00; 088 7 609081, 089 4 226886

E-mail: amisega@amisega.net
URL: http://www.amisega.net

Сватбена агенция ИВЕТ ПАРТИ - Стара Загора

Сватбена агенция "Ивет Парти" - Стара Загора организира сватбени тържества, частни и фирмени партита, рождени дни, коктейли и презентации. Предлагаме богат асортимент от декорации, аранжировки, украси, ръчно изработени аксесоари, фойерверки, луксозни сватбени автомобили.

Стара Загора; тел.: 0889 303 411

E-mail: ivet_party@abv.bg
URL: http://www.ivetparty.com

Сватбена агенция Летен сняг - Стара Загора

Сватбена агенция Летен сняг сбъдва вашите мечти. Ние ви предлагаме оргинална декорация на църква, ритуална зала, заведение или друго място по ваша фантазия, видеозаснемане, озвучаване, координиране и всички детайли около сватбата, за които не сте се досетили. И това не е всичко, ако ви предстои рожден ден или фирмено парти, ние отново сме насреща.

Стара Загора, ул. Мавзолея; тел.: 0899/ 58 06 52, 0898/ 51 13 85

E-mail: letensnqg@abv.bg
URL: http://www.letensnqg.com

Агенция Стелина - Стара Загора

Ако искате всичко да е неповторимо и запомнящо се, Агенция Стелина Ви предлага организиране и украса на всякакъв вид тържества – сватби, фирмени и лични празници, обществени мероприятия. Тъй като държим много на украсата, Ви предлагаме оригинални идеи за декорация под наем или уникална украса изработена специално за Вашия сватбен ден. С избора Ви на тема и стил, ние ще изработим и съчетаем с цветова гама, покани, украса за шампанско и чаши, подаръци за гости, бутониери, букет и всичко според вкуса на всеки клиент.

Стара Загора, ул.Парчевич 42; тел.: 042/ 60 14 37; 088 760 22 21

E-mail: stelina.90@gmail.com
URL: http://www.stelinabg.com

Сватбена агенция Temira wedding - Стара Загора

Ние предлагаме уникални сватбени декорации, мечтаните покани и ръчно изработени сватбени аксесоари. Координатор за вашия сватбен ден, както и пълна организация на тържеството. ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

Стара Загора, ТЦ Сити - сутерен офис №31; тел.: 087 810 24 57

E-mail: iskramixova@abv.bg
URL: http://temira-wedding.com