Сватбен хороскоп 2008

Благоприятните дни в годината за създаване на брачен съюз. Хороскоп на най-подходящите дати за сключване на брак според звездите.

Хороскоп и астрологични прогнози за 2008 година

МАЙ

През първата половина на май Венера попада под влиянието на Телец – благоприятен период за сключване на брак Подходящи дати се очертават 2 , 9 , 16 , 17 , 18 и 30 май.

Най-благоприятна дата за сватба през този месец: 9 май - петък

Един от най благоприятните  дни в годината за сключване на брак според астрологията  - Силното влияние на планетата на любовта Венера,  Луната попадаща в хамоничен аспект със Слънце, участието на Юпитер прибавя  успех и благополучие  -изключително благоприятни фактори за поставянето на основите на едно щастливо семейство което ще се радва на стабилни отношения между партньорите,  много любов, взаимно разбирателство и финансови благополучия.

ЮНИ  

През юни положителните дни за бракосъчетание са 7, 28 и 29-о число от месеца.

Най-благоприятна дата за сватба през този месец: 28 юни - събота

Според хороскопа бракът сключен на тази дата  гарантира  хармония, благополучие и успех. Хармоничния аспект на Сльнце с Луна и изразеното влияние на Венера са предпоставка за изграждане на добри партньорски взаимоотношения  характеризиращи се с любов и душевност, отдаденност към децата и дома. 

ЮЛИ

Според хороскопа юли е неутрален месец.

Най-благоприятна дата за брак от този месец е 12  юли.

Неблагоприятни са датите 13, 18 и 25-и.

АВГУСТ

Август  ще е най-успешен за сключване на брак за родените под знака на Риби. Датите 2, 3 и 31-и са сред най-благоприятните дни за сватба.

Най-благоприятна дата за сватба през месеца: 2 август - събота

Тази дата заслужава  внимание най-вече заради благоприятното влияние на Венера със силното влияние на Слънце под знака на Лъв. Бракът сключен на тази дата предвещава силно и сплотено семейство с доминираща роля на мъжа.

СЕПТЕМВРИ

Месеца се оказва благоприятен най-вече за родените под зодиакалните знаци на Овен и Близнаци. Положителните дати за септември са 5, 6, 12, 19, 26 и 27-и.

Най-благоприятни дати за сватба  през месеца: 6 септември - събота.

Бракът сключен на тази дата обещава  коректни партньорски отношения, любов и разбирателство. Според хороскопа планетата на любовта Венера доминира в съюза си с Марс в добър аспект с Луна под влиянието на Юпитер. Това ще е брак, сплотен от силна и страстна любов с ръководна роля на жената.

ОКТОМВРИ

Благоприятните дни за бракосъчетания са 4 и 18 (през първата половина на деня ). Отрицателен е периода, обхващащ последните седем дни от месеца.

НОЕМВРИ

През втората половина на месеца Венера навлиза в Плутон което е благоприятен период за сключване на брачен съюз, за който е предопределено да съществува дълго.

ДЕКЕМВРИ

Според хороскопа, в последният месец от годината подходящите дни за сватба са 27 и 28 декември.