Сватбен организатор

Да организираш сватба е нелека задача. А да подготвиш собствената си сватба и да я направиш такава, каквато винаги си мечтала, е още по-трудно. Надявам се този материал да ви помогне да се справите по-лесно с това предизвикателство и да отговори поне на част от въпросите, които неизменно ще изникват. Ще се опитам да подредя основните стъпки, по които да минете, за да стигнете до Големия ден в добро настроение, без притеснения дали ще успеете навреме или ще забравите нещо, което би съсипало прекрасното изкарване.

Тъй като от Предложението до самата Сватба всяка двойка разполага с различно време, няма да конкретизирам кое кога и колко време преди Деня трябва да се случи. Ще подредя в приблизителен ред нещата, за които трябва да се погрижите, а в края на статията ще намерите помощен списък, който може да си разпечатате и в който за по-лесно, да си отбелязвате нещата, които сте свършили до момента.

Разбира се първото, което трябва да направите е да определите датата. Тук няма правила, единственото, за което е добре да помислите е, ако ще е една от Онези дати, на които всички искат да се оженят. Като 08.08.2008 или 09.09.2009 г, защото това предполага по-трудно запазване на час в ритуалната зала, ангажиране на ресторант и като цяло се налага една по-стегната и бърза организация на събитието.

Прочетете целият материал в http://bulki.blogspot.com.